CND Shellac

nagels3

 

Wat is Shellac?

Shellac is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Shellac nagellak is dun, flexibel en biedt een sterke bescherming voor je nagels.

Het resultaat met Shellac nagels: 14 dagen lang schitterende gekleurde spiegelglansnagels. De behandeling met Shellac is volledig vijlloos! 

Verwijderen van Shellac

Verwijderen is geen probleem, dat kan in de salon binnen 10 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een shellac behandeling. Thuis kun je de lak verwijderen door middel van wattenschijfjes en aluminiumfolie.

Shellac behandeling bij Sunless Brown

Een volledige Shellac behandeling bestaat uit het volgende:

  • Desinfecteren van handen en nagels
  • Nagelriemen terugduwen
  • In model vijlen van nagels
  • Nagels ontvetten met CND Scrubfresch
  • Aanbrengen van de Shellac (basecoat, 2x kleur, topcoat)
  • Verzorging van de nagelriemen met CND Solar Oil
  • Insmeren van de handen met een heerlijke handcrème

Prijs van deze behandeling: €27,50

Ook te combineren met een heerlijke Spa Manicure.

Via de online agenda kun je alleen op de zaterdag een afspraak inplannen, voor andere dagen en tijden kun kun je het beste een mail sturen via het contactformulier. Bellen, sms of een WhatsApp bericht kan natuurlijk ook op 06-40466823