CND Spa Manicure

7488235_orig

Spa Manicure Citrus

Spa manicure betekent een wellness voor de handen, een verwen behandeling. Spa Manicure Citrus biedt een intensieve therapie voor droge, ruwe handen. Totale verzorging voor nagels en nagelriemen. Een verzachtende behandeling met een perfecte mix van citrus olien, Vitamine E en een voedende en hydraterende Shea Butter massage.

De behandeling bij Sunless Brown

  • Spa milk bath
  • Nagels lengte en gewenste vorm vijlen
  • Nagelriemen hydrateren met Solaroil
  • Handscrub
  • Handmasker
  • Handmassage

De producten

De CND Spa Manicure Citrus serie bestaat uit de volgende producten. 

Citrus Milk Bath
Een voedende, verkwikkende warme hand/nagel olie die transformeert in een melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met druivenpitlimoen- en sinaasappel olie, jojoba olie en vitamine E.

Citrus Moisture Scrub
Een dikke, luxe handscrub bestaande uit fruitzuren die de huid zacht polijst en super conditioneert.

Citrus Illuminating Masque
Een glanzend en glimmend handmasker met een verstevigend peptide complex, citrus olien en druivenpitolie die de huid helpen tegen de zichtbare verschijnselen van het ouder worden. Het geeft de huid een gezonde glans.

Citrus Hydrating Lotion
Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met citrus olie, druivenpit olie, urea en zwarte thee extracten voor een jong uitziende en verfrissende huid.

Prijs van deze behandeling: €25,00

Ook te combineren met CND Shellac behandeling.

Via de online agenda kun je alleen op de zaterdag een afspraak inplannen, voor andere dagen en tijden kun je het beste een mail sturen via het contactformulier. Bellen, sms of een WhatsApp bericht kan natuurlijk ook op 06-40466823